De Baanbreker zoekt een gastvrouw voor textielgroep De Juffies

Algemeen - Geplaatst op 5 oktober
Naar overzicht

Wekelijks op donderdagochtend komt textielgroep De Juffies bij elkaar. De Juffies zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die knuffels, kussens, tassen en plaids haken, breien en naaien. De handgemaakte artikelen van “de Juffies” worden verkocht ten bate van het dak -en thuislozen project van De Baanbreker.

Wie zoeken we:

Wij zijn op zoek naar een gezellige vrijwilligster die het leuk lijkt om De Juffies groep op donderdagochtend welkom te heten met koffie en thee. U fungeert als gastvrouw en aanspreekpunt voor deze textielgroep. Verder helpt u met het samenstellen van de handwerk pakketten en het uitzoeken van de materialen. Daarom is het praktisch als u zelf ervaring en affiniteit heeft met handwerken.

Nieuwe vrijwilligers om te haken of breien voor onze textielgroep de Juffies zijn ook altijd van harte welkom. Bent u creatief en heeft u zin om een bijdrage te leveren aan textielgroep “de Juffies’? Dat kan! Naast thuiswerken is het mogelijk om op donderdag ochtend van 10.00- 12.00 uur bij de Baanbreker in Enkhuizen gezellig met elkaar te handwerken.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen of mailen : 0228-317416 , info@baanbrekerenkhuizen.nl Meer informatie over de Baanbreker kunt u vinden op onze website www.baanbrekerenkhuizen.nl