ProjectIcon_kringloopwinkelKringloopwinkel


Kringloopwinkel ’t Zoldertje is een van de leer/werkbedrijven van de Baanbreker. De winkel biedt zowel de deelnemers als klanten een inspirerende omgeving.

De benaming kringloopwinkel is eigenlijk te beperkt, naast het segment tweedehands artikelen vinden hier ook de meubels uit onze meubelwerkplaats en eigentijdse vintage artikelen hun plekje. Dat geeft een ’t Zoldertje een leuke en moderne sfeer die uniek is in de omgeving van Noord Holland. We besteden veel aandacht aan de inrichting van de winkel. Er zijn allerlei leuke sfeerhoekjes gecreëerd om inspiratie op te doen. Liefhebbers van brocante, vintage, retro kunnen hier naar hartelust shoppen. Er is altijd wel iets nieuws, bijzonders, of gezelligs te beleven in ’t Zoldertje. Ook via marktplaats worden er artikelen aangeboden. Dankzij de donaties van spulletjes kan dit unieke leer/werkbedrijf bestaan.

In de winkel is een gezellige koffiehoek en we hebben ook een prachtige binnentuin waar verse koffie wordt geserveerd met eigen gebakken cake of kruidkoek. U wordt geholpen door onze enthousiaste deelnemers en vrijwilligers.

Het assortiment bestaat uit: huishoudelijke artikelen, serviesgoed, glaswerk, kleding, schoenen, speelgoed, spellen, boeken, platen, cd’s , dvd’s, meubels, elektrische apparatuur, snuisterijen, opgeknapte meubels en lifestyle producten.

Voor geïnteresseerde deelnemers is er een scala aan mogelijkheden bij ’t Zoldertje om aan mee te werken en te leren.

marktplaats