ProjectIcon_kringloopwinkelKringloopwinkel


Kringloopwinkel ’t Zoldertje is een van de leer/werkbedrijven van de Baanbreker. De winkel biedt zowel de deelnemers als klanten een inspirerende omgeving.

De benaming kringloopwinkel is eigenlijk te beperkt, naast het segment kringloopwinkelartikelen vinden hier ook de meubels uit de meubelwerkplaats en eigentijdse vintage artikelen hun plekje. Dat geeft een leuke sfeer die uniek is door de aparte samenstelling. Liefhebbers van brocante, vintage, retro kunnen hier naar harte lust shoppen. Er is altijd wel iets nieuws, bijzonders, of gezelligs te beleven in ’t Zoldertje. Ook via marktplaats vindt er verkoop plaats.
In de winkel is ook een huiselijke koffiehoek, die er zomaar elke week weer anders uit kan zien. Er wordt verse koffie geserveerd met eigen gebakken cake of kruidkoek. U wordt geholpen door onze enthousiaste deelnemers en vrijwilligers. Dankzij de donaties van spullen door onze klanten kan dit unieke leer/werkbedrijf bestaan.

Het assortiment bestaat uit: huishoudelijke artikelen, serviesgoed, glaswerk, kleding, schoenen, speelgoed, spellen, boeken, platen, cd’s , dvd’s, meubels, elektrische apparatuur, snuisterijen, verzorgingsproducten, opgeknapte meubels en lifestyle producten.

Voor geïnteresseerde deelnemers is er een scala aan mogelijkheden om aan mee te werken en te leren.

marktplaats