ProjectIcon_MeubelwerkplaatsMeubelwerkplaats

Meubelwerkplaats de Baanbreker, voor een eerlijk stukje vakmanschap. Bij de meubelwerkplaats worden oude meubels en lifestyle producten van een nieuw uiterlijk voorzien. Er wordt gewerkt vanuit een goed stuk vakmanschap, geen half werk maar eerlijk en ambachtelijk uitgevoerd. Ook worden er eigen producten ontworpen en gemaakt.

Er zijn veel meer mogelijkheden vandaag de dag met alle nieuwe verf technieken en bewerkingen en dat levert een zeer gevarieerd en uitdagend aanbod op. Termen als eigentijds, vintage en moderne lifestyle producten zijn hier van toepassing.

De werkplaats biedt voor zowel deelnemers als klanten een inspirerend scala aan mogelijkheden. Voor het opknappen van eigen meubels kunt u ook bij de werkplaats terecht. In overleg met de medewerkers kunt u een bewerking uitkiezen en geschikte verf e.d. bespreken. Deze werkplaats kan bestaan door de hartverwarmende donaties van onze klanten, die hun meubels en andere artikelen een tweede leven gunnen en de Baanbreker een warm hart toedragen.

De artikelen die opgeknapt worden zijn onder andere: tafels, stoelen , kasten, kandelaars, letterbakken, spiegels, en andere sfeerartikelen die van hout gemaakt zijn. Eigen ontwerpen zijn o.a. kerstbomen, kist- en koffertafels, tafels van sloophout en schattenkastjes. Liefhebbers van VT wonen en 101 Woonidee├źn kunnen hier hun hart ophalen.