stadscamping-blockCamping De Vest

Sinds januari 2015 voert De Baanbreker samen met Leekerweide het beheer over Camping de Vest in Enkhuizen. De camping ligt binnen de stadsmuren van het stadje, vlak tegen het park en daarachter het IJsselmeer aan. Het is een kleine camping, maar knus. Ieder jaar zijn er volop vaste standplaatsen bezet, maar er is een leuke mix met weekjeskampeerders of mensen die voor een nachtje logeren.

Het project is in samenwerking met het label WMOburoFlo van Leekerweide en de gemeente Enkhuizen. Het beheer wordt uitgevoerd door cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Leekerweide en De Baanbreker. Het vormt een prachtige leer/werktrajecten voor deelnemers. Maar wanneer straks de werkzaamheden en de service worden uitgebreid, ook erg leuke en afwisselende dagbestedingsplekken voor geïnteresseerden.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn voeren werkzaamheden uit op de Camping in combinatie met werkzaamheden bij het Hertenkamp dat een paar honderd meter verderop ligt. Dit dierenpark hebben we tegelijkertijd met het beheer van De Vest overgenomen. Op beide werkplekken worden de handen uit de mouwen gestoken. Er word van je gevraagd een stukje zelfstandig te werken en initiatief te nemen. Een leuke werkplek voor degene die houden van buiten zijn en aanpakken, om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie en reserveren ga naar de website van Camping De Vest