Vacature Administratie medewerker

Algemeen - Geplaatst op 13 april
Naar overzicht

Participatiecentrum de Baanbreker zoekt per direct een Administratie Medewerker voor 8 uur per week met een uitbreiding vanaf 1 september naar 16 uur per week.

Wie zijn wij: Participatiecentrum de Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Wij zijn een kleinschalige organisatie gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij houden van korte lijnen en vinden een snelle start van zorg belangrijk. Wij denken in mogelijkheden, zijn flexibel en initiatiefrijk.

Functieomschrijving:  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal van onze dagbestedingsactiviteiten. Je draagt zorg voor alle aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers en stagiaires. Verder hoort tot je takenpakket het ontwikkelen en aanpassen van ons beleid, waarbij je signaleert en analyseert wat de knelpunten zijn binnen onze organisatie. Kortom een hele dynamische en afwisselende functie!

Functie-eisen: Je hebt een afgeronde administratieve opleiding en beschikt over MBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring, waaronder ook relevante ervaring met beleidsvorming binnen de organisatie. Je kunt zelfstandig en adequaat je taken uitvoeren, je bezit goede vaardigheid van de Nederlandse taal. Je hebt een klantgerichte instelling en werkwijze. De volgende competenties zijn van toepassing: communicatief, cliënt –en vraag gericht, initiatiefrijk, flexibiliteit, creativiteit, coachen, begeleiden van groepen, verantwoordelijkheid nemen en dragen.

Wij bieden: Een contract van 8 tot 16 uur per week. Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie. Het salaris is conform cao GGZ. De ingangsdatum voor de functie is per direct.

Meer informatie en sollicitatie: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum : 0228-317416 email adres: info@baanbrekerenkhuizen.nl

Zie verdere algemene informatie: www.baanbrekerenkhuizen.nl

Sluitingsdatum: 30 april 2018

Je kunt je sollicitatiebrief mailen naar info@baanbrekerenkhuizen.nl