Vacature Ambulant Begeleider

Algemeen - Geplaatst op 8 juni
Naar overzicht

Participatiecentrum de Baanbreker zoekt per direct voor onze Ambulante afdeling een Ambulant Begeleider voor 4 uur per week met uitloop naar meer uren.

Wie zijn wij Participatiecentrum de Baanbreker biedt Ambulante Begeleiding aan (jong)volwassenen en gezinnen in West-Friesland.

Cliënten met uiteenlopende vragen en problematiek op verschillende levensgebieden krijgen begeleiding op indicatie van WMO.

Wij zijn een kleinschalige organisatie gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij houden van korte lijnen en vinden een snelle start van zorg belangrijk. Wij denken in mogelijkheden, zijn flexibel en initiatiefrijk.

Functieomschrijving  Als Ambulant Begeleider begeleid je cliënten in de eigen thuissituatie. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Door ons groeiende cliëntenbestand zijn we op zoek naar versterking.

Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Je signaleert en rapporteert aandachtspunten, complexe en/of risicovolle situaties en schakelt zo nodig extra expertise in. Je draagt zorg voor het opstellen, onderhouden en evalueren van het zorgplan in overleg met de cliënt. Prioriteiten worden zelfstandig gesteld binnen de organisatie geldende richtlijnen. Lost zelfstandig uitvoeringproblemen naar eigen inzicht op.

Functie-eisen Een afgeronde relevante HBO- opleiding of minimaal een MBO-4 opleiding aangevuld met een specialistische opleiding en uitgebreide kennis van de sociale kaart. Je bent woonachtig in West-Friesland, gezien het ambulante karakter, en bent in het bezit van een auto.

Wij bieden Een contract van 4 uur per week, met in de toekomst de mogelijkheid tot uitbreiding van uren, afhankelijk van de groei van ons cliëntenbestand. Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie. Het salaris is conform cao GGZ. Instap trede afhankelijk van relevante ervaring. De ingangsdatum voor de functie is zo snel mogelijk.

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum : 0228-317416 email adres: d.vandokkum@baanbrekerenkhuizen.nl

Sluitingsdatum: 27 juni

Zie verdere algemene informatie: www.baanbrekerenkhuizen.nl