Vacature Coördinerend begeleider, afdeling Ambulant

Algemeen - Geplaatst op 22 juni
Naar overzicht

Participatiecentrum de Baanbreker zoekt per direct voor onze Ambulante afdeling een Coördinerend begeleider voor 12 – 24 uur per week.

 

Wie zijn wij Participatiecentrum de Baanbreker biedt Ambulante Begeleiding aan (jong)volwassenen en gezinnen in West-Friesland. Cliënten met uiteenlopende vragen en problematiek op verschillende levensgebieden krijgen begeleiding op indicatie van WMO. Wij zijn een kleinschalige organisatie gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij houden van korte lijnen en vinden een snelle start van zorg belangrijk. Wij denken in mogelijkheden, zijn flexibel en initiatiefrijk.

 

Functieomschrijving  Houd jij van zelfstandig werken? Ben jij een bedreven begeleider die betrokken is op de begeleiding van cliënten in hun eigen woon- en leefsituatie? Als deze eigenschappen bij jou passen dan zijn wij op zoek naar jou!

 

In deze functie werk je zelfstandig en ga je bij de cliënten langs in hun thuissituatie om hen daar begeleiding te bieden die past bij hun specifieke hulpvraag. Dit doe je aan de hand van een begeleidingsplan dat je samen met een cliënt opstelt. Hiervoor ben je in staat om helder, concreet en zorgvuldig doelen op te stellen en te evalueren. In je aanpak ben je erop gericht om de zelfredzaamheid en de participatie van de cliënt te bevorderen, zodat deze zolang mogelijk in de eigen omgeving kan blijven wonen. Je gaat een ondersteuningsrelatie met de cliënten aan. Voor de cliënten ben je belangrijk, zij vertrouwen je, daarom is het belangrijk dat je kan reflecteren op je eigen handelen en functioneren. Je werkt samen met andere disciplines rondom de cliënt om de aanpak goed af te stemmen op de begeleiding die de cliënt nodig heeft.

 

Naast de begeleiding van cliënten in de thuissituatie maak je onderdeel uit van een zelf organiserend ambulant team. Je bent als coördinerend begeleider verantwoordelijk voor het begeleiden en verder opzetten van onze ambulante afdeling. Je volgt de ontwikkelingen binnen de zorg en vertaald deze naar een passende aanpak voor de doelgroep en afdeling. Je denkt overstijgend mee over de keuzes die binnen het team gemaakt worden en implementeert nieuwe werkprocessen.

 

Functie-eisen Een afgeronde relevante HBO- opleiding of minimaal een MBO-4 opleiding aangevuld met een specialistische opleiding en uitgebreide kennis van de sociale kaart. Je bent woonachtig in West-Friesland, gezien het ambulante karakter, en bent in het bezit van een auto en flexibel inzetbaar. Je bent een stabiele persoonlijkheid die over sterke communicatieve vaardigheden beschikte, en in staat om cliënten een veilige, methodische en gestructureerde begeleiding te bieden.

 

Wij bieden Een contract van 12-24 uur per week. Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie. Het salaris is conform cao GGZ. Instap trede afhankelijk van relevante ervaring. De ingangsdatum voor de functie is zo snel mogelijk.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum : 0228-317416 email adres: info@baanbrekerenkhuizen.nl

Sluitingsdatum: vrijdag 6 juli 2018

De sollicitatiegesprekken zullen vrijdag 13 juli plaatsvinden.

 

Zie verdere algemene informatie: www.baanbrekerenkhuizen.nl