Vacature Houtbewerking

Algemeen - Geplaatst op 11 april
Naar overzicht

Participatiecentrum de Baanbreker zoekt per direct voor onze houtwerkplaats en klusteam een (technische) begeleider per 1 juli 2018 voor 18 uur per week.

Wie zijn wij: Participatiecentrum de Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Wij zijn een kleinschalige organisatie gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij houden van korte lijnen en vinden een snelle start van zorg belangrijk. Wij denken in mogelijkheden, zijn flexibel en initiatiefrijk.

Functieomschrijving:  Als begeleider begeleid je cliënten bij hun dagbesteding in de houtbewerkingsplaats. Je motiveert, stimuleert en activeert de cliënt gericht op het ontwikkelen van zelfredzaamheid en het voorkomen van terugval. De persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor technische inzet en ondersteuning binnen onze organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit en continuïteit van de zorg. Je signaleert en rapporteert aandachtspunten. Je draagt zorg voor het opstellen, onderhouden en evalueren van het zorgplan in overleg met de cliënt.

Functie-eisen: Je beschikt over MBO niveau 4 werk- en denkniveau en beschikt over een diploma gericht op welzijn en/of gezondheidszorg. Bovendien beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg. Je kunt zelfstandig en adequaat de taken uitvoeren. Je hebt een klantgerichte instelling en werkwijze. Je bent handig met gereedschap en hebt ervaring met houtbewerking. Daarnaast bezit je basiskennis omtrent technische zaken en voer je die zelfstandig of samen met je team uit. Je geeft leiding aan dit klusteam wat zorg draagt voor onderhoudszaken op de verschillende locaties van De Baanbreker. De volgende competenties zijn van toepassing: communicatief, cliënt –en vraag gericht, initiatiefrijk, flexibiliteit, creativiteit, coachen, begeleiden van groepen, verantwoordelijkheid nemen en dragen en technisch inzicht.

Wij bieden: Een contract van 18 uur per week. Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie. Het salaris is conform cao GGZ functieschaal 40. De ingangsdatum voor de functie is per 1 juli 2018.

Meer informatie en sollicitatie: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum : 0228-317416 email adres: info@baanbrekerenkhuizen.nl

Zie verdere algemene informatie: www.baanbrekerenkhuizen.nl

Sluitingsdatum: 13 mei 2018

Je kunt je sollicitatiebrief mailen naar info@baanbrekerenkhuizen.nl