Vacature Invalkracht

Algemeen - Geplaatst op 27 september
Naar overzicht

Wij zijn op zoek naar een

Invalkracht voor Participatie centrum de Baanbreker M/V

De functie Je vervangt collega’s bij ziekte en/of vakanties op verschillende onderdelen in de organisatie. Dit kan zijn op een van onze diverse afdelingen: dagbesteding, projectmedewerker in onze winkels, begeleiding meubelwerkplaats etc.

Wij vragen Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en je hebt een diploma van een beroepsopleiding gericht op de gezondheidszorg. Bovendien beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg. Ervaring in het werken met mensen met een beperking strekt zeer tot de aanbeveling. Je kunt zelfstandig en adequaat de taken uitvoeren. Je hebt een klantgerichte instelling en werkwijze. De volgende competenties zijn van toepassing: communicatief, cliënt –en vraag gericht, initiatiefrijk, flexibiliteit, creativiteit, coachen, begeleiden van groepen, verantwoordelijkheid nemen en dragen.

Wij bieden Een gevarieerde baan in een dynamische organisatie. Het salaris is conform cao GGZ. Instap trede afhankelijk van relevante ervaring. De ingangsdatum voor de functie is zo spoedig mogelijk.

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum : 0228-317416 email adres: mailto:info@baanbrekerenkhuizen.nl

Zie verdere algemene informatie: www.baanbrekerenkhuizen.nl

Je kunt je sollicitatiebrief mailen naar mailto:info@baanbrekerenkhuizen.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.