Hardloopevenement voor het goede doel

Algemeen - Geplaatst op 23 augustus
Naar overzicht

Recreatief hardloopevenement Runvest in Enkhuizen

Dit jaar start de eerste editie van de RunVest in Enkhuizen. Het evenement RunVest is een recreatieloop voor jong en oud, met of zonder beperking. Dit evenement wordt georganiseerd door Vrijetijdsbesteding NH en Sportservice West-Friesland.

Het evenement vindt plaats op zondag 25 september op camping “de Vest” in Enkhuizen. De loop bestaat uit de afstanden 5 en 10 km. Ook is er een miniloop voor de jongste deelnemers en voor degenen die minder goed ter been zijn. De deelnemers lopen langs de buitenrand van de binnenstad van Enkhuizen en dus voor een groot deel over de Vest. Vandaar de naam RunVest. Start van de eerste loop is om 13.15 uur. Dat is de mini-loop voor de allerjongste en voor diegene die slecht ter been zijn. Start van de 5 en 10 km is om 14.00 uur.

Goede doel Het doel om de  RunVest  te organiseren is om geld binnen te halen voor het Hertenkamp. Dit is ‘het groene hart’ van Enkhuizen. Het kippenhok in het Hertenkamp is in een zeer slechte staat en zou vervangen moeten worden. Helaas is daar op dit moment geen geld voor. Via de opbrengsten van de RunVest hopen wij de eerste aanzet te kunnen geven.

Deze RunVest is voor iedereen geschikt, zodat iedereen van jong tot oud, met en zonder beperking in beweging kan komen.

Wil je ook meedoen met de RunVest geef je dan snel op via onderstaand link, voor 9 september.

http://eventkit.mylaps.com/nl/event/384

Vrijwilligers De organisatie zoekt nog veel vrijwilligers om het parcours op te bouwen en af te breken. Ook zijn er verkeersregelaars nodig. Wie komt de organisatie helpen?

Meer informatie Meer informatie over de Runvest of voor het aanmelden als vrijwilliger kunt u contactopnemen met Ageeth Bakker: telefonisch 0229-28 77 02 of mailen naar abakker@sportservicewestfriesland.nl. Of via Dave Visser van Vrijetijdsbesteding NH: telefonisch 0229-57 64 20 of via de e-mail: d.visser@vrijetijdsbestedingNH.nl.