Actuele Vrijwilligers Vacatures

Algemeen - Geplaatst op 25 januari
Naar overzicht

Onze actuele vrijwilligers vacatures kun je vinden op https://www.vrijwilligersnh.nl/

Bij VrijwilligersNH kun je terecht voor vacatures en informatie over vrijwilligerswerk in Noord-Holland.
De vacatures die worden aangeboden op VrijwilligersNH zijn geschikt voor jong en oud, scholier, student, oudere, kortom voor iedereen die een leuke, interessante en nuttige bezigheid zoekt. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden uitgenodigd  zich in te schrijven. Je kunt hier terecht voor passend vrijwilligerswerk. Mogelijk met begeleiding naar behoefte.

Door bij ‘Locatie’ Baanbreker Enkhuizen te selecteren krijg je al onze actuele vrijwilligers vacatures op een rijtje te zien.

De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Al 25 jaar werken wij met vrijwilligers. Dankzij de inzet van deze vrijwilligers is het mogelijk zulke leuke en diverse activiteiten aan te bieden aan onze deelnemers. Er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden en de talenten van de vrijwilliger, zodat er een goede plaatsing volgt. Als vrijwilliger word je begeleid door een beroepskracht en/of stagiaire. De inzet en eventueel inroostering gaat altijd in overleg en naar draagkracht van de vrijwilliger. Op alle projecten begeleid je onze deelnemers en werk je met hen samen.