De Baanbreker zoekt handige mannen voor de meubelwerkplaats

Algemeen - Geplaatst op 26 oktober
Naar overzicht

De Baanbreker is een stichting die niet kan bestaan zonder de hulp en inzet van vrijwilligers. Dankzij deze inzet is het mogelijk om zoveel en zulke leuke activiteiten aan te bieden voor mensen met een beperking. Op dit moment is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor ons houtatelier voor onze locaties in Hoorn én Enkhuizen.

Bij De Baanbreker komen mensen met een beperking voor dagbesteding. Dit zijn mensen met een GGZ-achtergrond, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bij de Baanbreker een plekje in de maatschappij en vanuit deze veilige omgeving kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen en leren. Op alle projecten van de organisatie wordt gewerkt door vrijwilligers, samen met de deelnemers. Dit is heel mooi en waardevol werk.

Bij de meubelwerkplaats worden oude meubels en lifestyle producten van een nieuw uiterlijk voorzien. Er wordt gewerkt vanuit een goed stuk vakmanschap, geen half werk maar eerlijk en ambachtelijk uitgevoerd. Ook worden er eigen producten ontworpen en gemaakt. Heeft u ervaring met en/of een opleiding in houtbewerking en lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Geïnteresseerd? Meer informatie over onze houtwerkplaats en de actuele vrijwilliger vacatures vindt u op www.baanbrekerenkhuizen.nl. Aanmelden als vrijwilliger kan telefonisch of via email: 0228-317416 of info@baanbrekerenkhuizen.nl