Bijzonder leuke plekken

Algemeen - Geplaatst op 11 december
Naar overzicht

De conceptstore van de Baanbreker is sinds 2019 aangesloten bij Bijzonder Leuke Plekken. Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken. Juist de mensen maken deze unieke plekken extra bijzonder. Alle Bijzondere Plekken zijn locaties waar bezoekers ontvangen kunnen worden: van winkels en lunchrooms tot theetuinen en zorgboerderijen waar gewerkt wordt door mensen met een beperking of een kwetsbaarheid in de vorm van dagbesteding.

Sommige plekken mag je niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven. En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn locaties die anders zijn dan anders. Als je er bent verschijnt er een glimlach op je gezicht. Hier worden producten met veel liefde gemaakt. Je ervaart zelf hoe mooi het is om deze producten te mogen zien, voelen en proeven. Dit is waar Bijzonder Leuke Plekken voor staat: een unieke beleving die je niet snel meer vergeet.

Op de website van Bijzonder Leuke Plekken kun je niet alleen aangesloten locaties bekijken en daarover lezen, maar er is ook een kalender met speciale evenementen, actie’s, inhoudelijke verhalen, een fietsroute boekje en nog veel meer! https://bijzonderleukeplekken.nl/