Aan de slag met persoonlijke doelen bij Creative Friday

Algemeen - Geplaatst op 9 december
Naar overzicht

‘Wees de ondernemer van je eigen leven’
Aan de slag met persoonlijke doelen bij Creative Friday

Op vrijdag 3 december vond de eerste editie van Creative Friday plaats bij de Baanbreker in Enkhuizen. Onder begeleiding van ervaringsdeskundigen gaan de deelnemers van Creative Friday iedere vrijdag aan de slag met hun persoonlijke, zelfgekozen doelen. Die doelen kunnen groot of klein zijn: een eigen onderneming starten of eindelijk eens het huis opruimen, alles mag.

Creative Friday is een initiatief van De Hoofdzaak, een zelfregie en herstelorganisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. De insteek van Creative Friday is het bevorderen van herstel door zelf de regie te nemen en ondernemer van je eigen leven te worden.

Tijdens de eerste bijeenkomst in Enkhuizen zijn de deelnemers met een workshop Ikigai uitgedaagd om te ontdekken wat hen motiveert en inspireert. Het uitwisselen van ervaringen speelde daarbij een belangrijke rol. In de wekelijkse vervolgbijeenkomsten gaan deelnemers onder begeleiding aan de slag om hun persoonlijke doelen te formuleren, plannen te maken en daar dan ook echt iets mee te gaan doen. Dat geeft motivatie en kracht om stappen te maken naar de toekomst.

Aanmelden

Creative Friday vindt elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur plaats bij de Baanbreker in Enkhuizen. Mensen die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij Alex de Wit via a.d.wit@rcodehoofdzaak.org. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.rcodehoofdzaak.org.