Expositie: ‘Dit ben ik’ bij galerie Onopgemerkte Schatten

Concept Store - Geplaatst op 8 januari
Naar overzicht

Wegens de maatregelen m.b.t. het Corona virus is Onopgemerkte Schatten momenteel gesloten. Het beleid van de Baanbreker ten aanzien van het Corona virus is te lezen op de website: https://baanbrekerenkhuizen.nl/maatregelen-m-b-t-corona-virus/ Van 25 januari t/m 18 april 2020 is de nieuwe expositie met het thema ‘Dit ben ik’ te zien bij Onopgemerkte Schatten. Deze expositie is volledig gewijd aan de kunstenaars van de Baanbreker. Niet alleen zijn er allerlei nieuwe bijzondere en prachtige kunstwerken te zien, maar tijdens deze expositie laten de kunstenaars ook zichzelf zien: Dit ben ik! Door middel van foto’s en tekst kunt u kennis maken met de kunstenaar achter het kunstwerk.  

De opening van de expositie vindt plaatst op zaterdag 25 januari om 14.00 uur. U bent van harte welkom om op de opening aanwezig te zijn!

Onopgemerkte Schatten is onderdeel van leerwerkbedrijf De Baanbreker. Kunstenaars met een kwetsbaarheid en/of handicap krijgen via Onopgemerkte Schatten een podium voor hun kunstwerken. De kunstenaars die deze periode exposeren zijn: Trudy Quakernaat – Marcel de Jong  – Piet Buijsman – Karin den Ouden – Bernard van den Bos – Madeleine Soute – Marjo Moerman – Corry Jorritsma  – Yvonne Haker – Minsy Moon Art (Jojanneke Steijger) – Tineke Sminia – Remco Sterk – Betty Vlaar – Bert van Baar – Marjo Moerman-Glas – John Wallaart – Yvonne Haker – Dirk-Jan Griekspoor – Eric Stavenuiter 

Onopgemerkte Schatten heeft een eigentijdse mix van (toegepaste) kunst met vintage, meubels, houten gadgets, handgemaakte knuffels van De Juffies en kleurrijk keramiek. Alles handgemaakt binnen de projecten van de Baanbreker. Elke 3 maanden veranderen wij de complete inrichting van de winkel en is er weer een nieuwe expositie en thema. Kom dus regelmatig even kijken want Onopgemerkte Schatten blijft inspireren!

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Onopgemerkte Schatten Venedie 6 | 1601 HB Enkhuizen | 0228-324574 | www.onopgemerkteschatten.nl