Gezocht: enthousiaste textiel- en handwerksters voor “de Juffies”

Algemeen - Geplaatst op 25 augustus
Naar overzicht

De Baanbreker heeft een eigen huislabel “de Juffies” van handgemaakte artikelen die verkocht worden ten bate van de organisatie. De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Ook wordt er dagopvang en individuele begeleiding geboden aan verschillende doelgroepen, waaronder ook een dak en thuislozen project. De verkoop opbrengsten van de handwerk artikelen worden ingezet voor de activiteiten van het dak en thuislozen project.

Er wordt gewerkt aan de hand van eigentijdse voorbeelden met een aantrekkelijke stijl. Hierdoor ontstaan goed verkoopbare producten die uniek zijn. Wegens het grote succes van deze groep is de Baanbreker op zoek naar handwerksters die creatief en handwerkvaardig zijn. De materialen en patronen die nodig zijn om het artikel te maken worden door de Baanbreker geleverd, met het voorbeeld maakt de vrijwilligster het product bij ons of zelf thuis af.

Er is keus uit verschillende technieken zoals: borduurwerken, kussens naaien, haken( knuffels, kussens, poppenkleren, pannenlappen, beddensprei ect.), breien (shawls, babykleding, kussens, kleding ect.), het bekleden van poppenwagentjes of wiegjes etc.

Bent u creatief en heeft u zin om een bijdrage te leveren aan handwerkgroep de Juffies dan hebben wij leuk vrijwilligerswerk voor u. Naast het thuiswerken is het ook mogelijk om op donderdag ochtend van 11.00- 13.00 uur in de Baanbreker gezellig met elkaar te handwerken.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de Baanbreker : 0228-317416, of per email: info@baanbrekerenkhuizen.nl