Gezocht: vrijwilligers voor de kunstwinkel

Concept Store - Geplaatst op 17 augustus
Naar overzicht

Heb jij affiniteit met kunst en werk je graag met mensen? Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die als suppoost in de kunstwinkel willen werken samen met onze deelnemers.

Werken in de kunstwinkel kan op een vast dagdeel in de week of het draaien van een diensten in de weekenden naar beschikbaarheid. Wij zijn met name op zoek naar mensen die een of twee dagdelen per maand in het weekend beschikbaar zijn. De kunstwinkel biedt een inspirerende omgeving met een bijzonder aanbod aan kunst en kitsch.

Onopgemerkte Schatten is een vaste expositieruimte voor kunstenaars met een GGZ-achtergrond uit West-Friesland. Elke 10 weken is er een nieuwe tentoonstelling, waar samen met kunstenaars uit het reguliere kunstcircuit wordt geëxposeerd. Niet alleen de kunst verandert om de 10 weken, maar de hele inrichting van de winkel verandert mee. Zo worden de meubels afgestemd op de nieuwe kunstwerken, komen er nieuwe artikelen en wordt de sfeerkamer op de 1e verdieping met een ander thema opnieuw ingericht.

Bij Onopgemerkte Schatten is kunst te bewonderen, maar ook allerlei andere producten zoals bijzondere oude serviezen, vintage linnengoed, antiek glaswerk et cetera. Bovendien staan er karakteristieke meubels die cliënten hebben gemaakt in het houtatelier van De Baanbreker. Daarbij valt te denken aan mooie oude secretaires, linnenkasten, theetafeltjes en dergelijke.

Lijkt het jou leuk om mee te werken in onze mooie galerie en kunstwinkel? Ken of ben jij de juiste persoon? Reageer dan snel! Aanmelden kan via de onderstaande link: https://baanbrekerenkhuizen.nl/contact/aanmelden/