Interview met Edwin

Algemeen - Geplaatst op 6 mei
Naar overzicht

Regelmatig geeft de Baanbreker een nieuwsbrief uit. Vast onderdeel van de nieuwsbrief is een interview met een van de deelnemers van de Baanbreker. Deze maand is Edwin aan het woord. Lees hier het interview:

Wil je iets over jezelf vertellen?
Ik ben 40 jaar en ben geboren in de Zaanstreek. Ik heb 1,5 jaar in de Goorn gewoond en sinds november 2020 woon ik in Enkhuizen.
Wanneer ben je bij de Baanbreker gekomen?
Direct na de verhuizing in de 1e week van december ben ik bij de Baanbreker gekomen. Ik ben gelijk gestart in de houtwerkplaats, 3 dagen per week: 2x een ochtend en 1x een hele dag.
Hoe vindt je het bij de houtwerkplaats?
Super leuk, leuke projecten, leuke collega’s en ik kan lekker mijn gang gaan. Ik probeer alles eerst graag zelf, maar als het niet lukt dan kan ik hulp vragen.
Wat betekend de Baanbreker voor jou?
Het is heel belangrijk dat ik dagbesteding heb.
Een plek om naar toe te gaan en onder de mensen kan zijn. Het is goed voor het sociaal contact.
Heb je hobby’s?
Transport. Ik verzamel vrachtwagen miniaturen. Ik heb er al wel 30. Vooral van DAF, daar verzamel ik alles van. Ik ben opgegroeid tussen de vrachtwagens en heb zelf ook een poosje gereden.
Waar wordt je vrolijk van?
Van de dagbesteding, van mooi weer en van wandelen.
Heb je een wens of een droom voor de toekomst?
Toewerken naar een betaalde baan. Het liefst in de transport. Maar het werken hier vind ik ook super leuk, misschien kan ik daar ook wel iets in doen.