Kerstpakkettenactie 2019

Algemeen - Geplaatst op 22 november
Naar overzicht

De Baanbreker organiseert ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie! Deze actie is opgezet voor mensen die nog niet bekend zijn bij hulpverlenende instanties en die onder het bestaansminimum leven. Deze mensen helpt De Baanbreker d.m.v. de kerstpakkettenactie op een fijne manier de feestdagen door. Hierbij vragen wij uw hulp, door middel van donaties van kerstpakketten en levensmiddelen. 

Ieder jaar heeft De Baanbreker een kerstpakkettenactie voor mensen die leven onder het bestaansminimum. De Baanbreker verzorgt al 13 jaar kerstpakketten voor mensen die nog niet bekend zijn bij hulpverlenende instanties en de voedselbank

Heeft u zelf een kerstpakket gekregen, die u eigenlijk niet nodig heeft? Doneer dan uw kerstpakket bij De Baanbreker en wij zorgen dat het terecht komt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken.

Stel een pakket samen of doneer levensmiddelen Niet alleen kant en klare kerstpakketten kunnen afgegeven worden, ook donaties van voedings- en levensmiddelen, sfeerartikelen of speelgoed worden erg gewaardeerd. Van deze producten kunnen wij zelf weer pakketten samenstellen. Wilt u producten doneren? Denk dan aan bijvoorbeeld, koffie, thee of chocolademelk, koekjes, snoepjes of chocolaatjes, nootjes, pasta en pastasaus, soep en geblikte producten: alles is welkom. Vanaf 9 december kunt u de pakketten of levensmiddelen langsbrengen. Inleveren is mogelijk in Enkhuizen, Hoorn, Grootebroek en Andijk. De adressen en tijden staan op de website vermeld. Ook bedrijven worden opgeroepen om deze actie te ondersteunen d.m.v. sponsoring van producten of kerstpakketten die over blijven. Dit is meer dan welkom.

Aanmelden Mensen die in aanmerking komen kunnen zich zelf  aanmelden voor een kerstpakket. De actie is alleen voor mensen woonachtig in de SED gemeente. Aanmelden kan vanaf 9 december via telefoonnummer 0228-317416 (De Baanbreker). Bellen kan alleen op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur.

Inleverpunten Het inleveren van pakketten kan op de volgende adressen

Doneren in Enkhuizen :

De Baanbreker, Harpstraat 3-5, 1601GN Enkhuizen, tel: 0228-324574 Openingstijden: ma t/m za 10 – 17 uur

Doneren in Hoorn : Atelier Kunstig Bekeken, Dampten 16, 1624NR Hoorn, tel: 06-16291901 Openingstijden:  ma en vrij 13 – 16 uur, di en do 09 – 16 uur

Doneren in Grootebroek : Fam. Voorn, Gemaal 60, 1613AP  Grootebroek Inlevertijden van ma t/m vrij 17 – 19 uur

Doneren in Andijk : Fam. Grupstra, Knokkel 90, 1619AX Andijk Inlevertijden:  ma t/m vrij 17 – 19 uur