Mooi gebaar Westfriese Struuntocht

Algemeen - Geplaatst op 6 mei
Naar overzicht

Mooi gebaar Westfriese Struuntocht dankzij wandelaars: Geen tocht, toch goede doelen gesteund!
Met pijn in het hart en heimwee naar maart 2019, besloot het bestuur van Stichting Westfriese Struuntocht afgelopen jaar de wandeltocht af te blazen. Ook voor dit jaar besloot het bestuur “er komt in maart geen Struuntocht.” “Als evenementen weer van start kunnen, staan we in de startblokken. We hebben veel enthousiaste wandelaars en het draaiboek is er”, aldus voorzitter Henk Driessen.
Goede doelen Westfriese Struuntocht
Voor de komende editie hadden we drie prachtige regionale goede doelen gekozen om de opbrengst aan te doneren:
Stichting Babyspullen, De Baanbreker Enkhuizen en Praktijkschool Westfriesland, locatie Stede Broec.
Dankzij wandelaars toch steun
Ondanks dat er geen wandeltocht komt, konden we ieder doel blij maken met € 1.000,-. Deze mooie gift is mogelijk gemaakt door onze wandelaars die al een ticket hadden gekocht. “Een mooi gebaar waar wij heel blij mee zijn!”, aldus voorzitter Henk Driessen. “Fantastisch dat we deze doelen toch kunnen steunen.

Er is tot twee keer toe veel werk verricht in aanloop naar de wandeltocht”, aldus medeorganisator Marion Breg, “Mooi dat een ieders vrijwillige inzet door steun van de wandelaars wordt beloond. En de slogan ‘Ontdek het onverwachte’ heeft nog meer betekenis gekregen.” De Baanbreker, die de cheque recent in ontvangst nam, sprak heel veel dank uit. “Ontzettend fijn dat wij in deze tijd een extraatje ontvangen om weer mooie dingen te kunnen doen voor onze cliënten”, liet Debbie van Dokkum van de Baanbreker weten.

Organisatie Westfriese Struuntocht
Stichting Westfriese Struuntocht bestaat uit 4 Westfriese business clubs: Lions Enkhuizen, Rotary Enkhuizen, Kiwanis Westfriesland en JCI Het Grootslag.
Nieuwsgierig naar onze activiteiten? Wij komen graag in contact!
Wilt u meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Marion Breg via westfriesestruuntocht@gmail.com of bel met 06-13160175