Nieuw assortiment in onze cadeauwinkel

Concept Store - Geplaatst op 15 oktober
Naar overzicht

We hebben allerlei leuke NIEUWE artikelen in het assortiment van onze cadeauwinkel! Zoals bijvoorbeeld:

Mooie kaarten van BLOOM your message. Deze wenskaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit.

Prachtige zadendoosjes van Veer & Moon. Er zijn 3 soorten: Geluk zaaien, Liefde zaaien en Vrolijkheid zaaien. Een mooie cadeauverpakking met 3 soorten bloemenzaden op het thema, 3 plantetiketten met zaai-instructies en houten stekers en een mooie bijpassende kaart.

Heerlijke zeep, shampoo, lippenbalsem, body butter en andere mooie verzorging producten van Helemaal Shea, een kleinschalige Zeepziederij (Zeepmakerij) in De Rijp, N – H. Het is een klein bedrijf waar natuurlijke handgemaakte zeep en haarzeep (solid shampoo) maar ook zero waste huidverzorgingsproducten met veel liefde worden gemaakt. Alle producten zijn handgemaakt, in kleine oplagen zodat je altijd een vers product koopt. Alle producten zijn vegan en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevatten de producten geen microplastics. De ingrediënten die gebruikt worden zijn niet getest op dieren. We verpakken alle producten plasticvrij en alle verpakkings materialen zijn 100% recyclebaar.

Desserts for Birds is een ‘ijsje’ gemaakt met verschillende soorten zaden en is pure verwennerij voor vogels! Hang Desserts for Birds aan je balkonrand, in de boom of aan de muur en geniet nog meer van de natuur om je heen. Desserts for Birds is verkrijgbaar in verschillende smaken.

Het Grote Dilemma op Spel! In dit geweldige spel met mooie illustraties en lachwekkende dilemma’s is er maar één echte regel: je MOET kiezen…
Een stroomschok krijgen als je hardop lacht óf je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer óf één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! De absurde dilemma’s van Dilemma op Dinsdag zijn in een sociaal en grappig kaartspel gegoten.

Lieve wenskaarten van studio Bertha. Met blij hartige illustraties en warme quotes brengen deze kaarten een glimlach op je gezicht. Er wordt ingespeeld op heel wat herkenbare momenten in het leven: van hartverwarmend tot speels met een knipoog. Zo zijn er kaarten voor een verjaardag, geboorte, trouwerij, beterschap, een hart onder de riem, juf / meester, een dankjewel en nog veel meer!

Op zoek naar… Geluk, Hoop of Sereniteit. Kleine puzzels vol emotie. Een nieuwe puzzelserie met 150 stukjes die inspelen op mindfulness en het rustgevende effect van puzzelen. Het mooie, betoverende ontwerp van elke puzzel is gericht op een andere emotie en gaat vergezeld van een tekst die je helpt deze gevoelens te begrijpen.

Kom je gezellig bij ons shoppen? Wij zijn geopend op woensdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur. De Baanbreker Puur & g!fts, Venedie 6, 1601HB Enkhuizen