Nieuw: lotgenoten groep mede-verslaafd

Buitenveldertgroep - Geplaatst op 10 juli
Naar overzicht

Ron Annes is initiatiefnemer van de Buitenveldert groep Enkhuizen en ervaringswerker bij de Brijder. Binnenkort start Ron een nieuw project in samenwerking met Jeroen Vriend, preventiedeskundige in verslavingszorg van de Brijder. Een gespreksgroep speciaal voor partners van mensen met een verslaving of met een verslavingsverleden. Het doel van deze groep is het aanreiken van handvatten aan deze partners.

Elke derde donderdag van de maand zal dit groepsgesprek plaatsvinden op de locatie van de Baanbreker aan de Driebanen. Dit zal op een laagdrempelige manier gebeuren. Tijdens de gesprekken zal het onderling contact, het uitwisselen van ervaringen en samen tot oplossingen proberen te komen centraal staan. Privacy en veiligheid, maar ook de herkenning vinden bij anderen staat bovenaan. Er is geen registratie en er zijn geen kosten aan deze groep verbonden.

De 1e meeting is op donderdag 16 juli a.s. Inloop om 19.15 uur. Start 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ook wordt er niets geregistreerd. Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar van tevoren contact is wellicht fijn. Locatie: De Baanbreker, Driebanen 19, 1602NN Enkhuizen.

Voor aanmelden of vragen kunt u terecht op tel. 06 – 48 64 63 49 (Ron), tel. 06 – 200 763 17 (Jeroen) of per mail Jeroen.Vriend@brijder.nl