Nieuwe Heldenreis bij de Baanbreker

Algemeen - Geplaatst op 19 augustus
Naar overzicht

Vanaf week 42 organiseren Adriaan de Boer en Alex de Wit weer een Heldenreis. Zij gaan in 12 weken mensen helpen om angst(en) te overwinnen die hen in de weg staan om te bereiken wat ze graag willen met hun leven. Hoe sta jij in het leven? Ben je tevreden met hoe het gaat? Of heb je weleens het idee dat je meer uit het leven zou kunnen halen? Dan is dit je kans! Wil je leren hoe? Doe dan mee mee aan de Heldenreis!

In de loop van 12 weken leer je bewuster in het leven te staan en aan de slag te gaan met de uitdagingen die jij voor je ziet. Met behulp van Mindfulness en diverse werkvormen ga je met je andere reisgenoten de uitdaging aan om een voor jouw waardevolle stap in je leven te nemen. Wat die stap is? Dat is juist waar je voor jezelf achter gaat komen! Hoe je dat gaat bereiken? Dat is dus de reis van jouw eigen heldenverhaal.
Alex de Wit en Adriaan de Boer zijn beide ervaringsdeskundige en zullen wederom deze Heldenreis verzorgen. Je bent van harte uitgenodigd. Deelnemers kunnen mee doen op basis van indicatie.

De Heldenreis vindt plaats op de dinsdagochtend van 10:00 – 12:30 uur.

Start: dinsdag 13 oktober 2020.

Locatie: De Baanbreker, Driebanen 19, 1602NN Enkhuizen.

Aanmelden: per email a.deboer@baanbrekerenkhuizen.nl of bel / app naar 06 10 21 88 69