Nieuwe winkel Baanbreker geopend

Concept Store - Geplaatst op 6 mei
Naar overzicht

De nieuwe cadeauwinkel aan het Venedie is inmiddels klaar en geopend!. We zijn echt heel blij met het mooie resultaat en krijgen veel enthousiaste reacties op het nieuwe concept. Fantastisch dat we dit in een relatief korte tijd hebben kunnen realiseren dankzij de inzet van onze top vrijwilligers met klus talent. En mede dankzij sponsoring van Decokay Bloemendaal, De Toog woninginrichting, Kok en Vriend woninginrichting en EHB Aannemers. Iedereen heel hartelijk bedankt voor deze belangeloze giften en steun!

De winkel aan het Venedie heeft een compleet nieuwe look, invulling én een nieuwe naam gekregen: De Baanbreker puur & g!fts. Een super leuke cadeauwinkel met aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen.
Cadeau en interieur artikelen zijn het speerpunt van de winkel. Veel producten worden gemaakt binnen de dagbesteding van de Baanbreker. Zoals de productiegroep, houtwerkplaats en het keramiek atelier. De afgelopen periode zijn deze afdelingen druk bezig geweest om mooie nieuwe artikelen voor de winkel te maken! Ook verkopen we artikelen van andere sociale ondernemingen zoals o.a. Mooi door mij, Kleur en kado, kaarsenmakerij ’s Heeren Loo en Worksjop. Achter in de winkel is een ruime werkplek voor deelnemers van dagbesteding die bezig zijn met het maken van nieuwe producten. Op de 1e etage wordt de kunst tentoongesteld van de kunstenaars van het atelier van de Baanbreker tussen allerlei leuke interieur artikelen.

Puur & g!fts is geopend op woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00u. Venedie 6 in Enkhuizen