Creative Friday is een samenwerking is tussen RCO de Hoofdzaak en De Baanbreker. Droom je al een poosje over een project, heb je een persoonlijk doel voor ogen, maar weet je niet waar te beginnen? Onder het motto ‘Wees de ondernemer van je eigen leven’ kun je tijdens de Creative Friday werken aan je doelen. Elke vrijdag van 10 tot 12 uur bij de Baanbreker op de Driebanen 19 in Enkhuizen. 

De Creative Days zijn wekelijkse bijeenkomsten van het project ‘Ondernemen met Ervaring’ waarin deelnemers de ruimte hebben om aan de slag te gaan met zelfgekozen, persoonlijk doelen. Dat kan een groot of klein doel zijn, of je nu eindelijk je huis wilt opruimen of een eigen onderneming wilt opzetten, alles mag.

De insteek van de Creative Days is het bevorderen van herstel door zelf de regie te nemen en dat uit te drukken in persoonlijk ondernemerschap, het vermogen om zelf je doelen te formuleren, een plan te maken en daar actie op te ondernemen. Dat geeft motivatie en kracht om stappen te maken naar de toekomst. Doe jij met ons mee?

We starten om tien uur met een korte check-in waarin een ieder de gelegenheid krijgt om te vertellen hoe het met hem/haar gaat en met welke reden je naar de Creative Friday bent gekomen. Vervolgens gaan we zelfstandig of gezamenlijk aan de slag! Even voor 12 uur doen wij gezamenlijk een check-out en gaan wij vol motivatie, inspiratie en met onze kwaliteiten en talenten de nieuwe week in.

Wil je meedoen? Aanmelden kan bij RCO de hoofdzaak Hoorn per mail a.d.wit@rcodehoofdzaak.org