Creative Tuesday is een samenwerking is tussen RCO de Hoofdzaak en De Baanbreker. Wil jij werken aan doelen die jij hebt gesteld, wil je deze gaan stellen of wil je ze gaan bereiken!? Dan ben je van harte welkom bij Creative Tuesday! Zelfstandig of gezamenlijk werk je aan persoonlijk gestelde doelen, zo sta je er niet alleen voor. Elke dinsdag van 10 tot 12 uur bij de Baanbreker op de Harpstraat 3-5 in Enkhuizen. 

Creative Tuesday heeft als credo “Wees de ondernemer van je eigen leven!”. Tijdens Creative Tuesday heeft iedereen hetzelfde doel, persoonlijk gestelde doelen bereiken. Elk doel is welkom, van je kamer opruimen tot een eigen onderneming opzetten. Samen helpen wij elkaar om deze doelen te bereiken. Dit doen wij aan de hand van 4 thema’s: Motivatie, Inspiratie, Kwaliteiten en Talenten. Doe jij met ons mee?

We starten om vijf over tien met een korte introductie waarin een ieder de gelegenheid krijgt om te vertellen hoe het met hem/haar gaat en met welke reden je naar Creative Tuesday bent gekomen. Vervolgens gaan wij allen zelfstandig of gezamenlijk aan de slag! Even voor 12 uur doen wij gezamenlijk een Check-out en gaan wij vol motivatie, inspiratie en met onze kwaliteiten en talenten de nieuwe week in.

Doe jij met ons mee? Aanmelden kan bij Anne Spruijt van RCO de hoofdzaak Hoorn. Dit mag telefonisch 06 24776494 (ma,di,do) of per mail a.spruijt@rcodehoofdzaak.org