Ben jij op zoek naar leuk en gezellig vrijwilligerswerk? De Baanbreker heeft op dit moment de volgende vrijwilliger vacatures:

-Per juli zijn we op zoek naar een aantal chauffeurs voor personenvervoer Hoorn-Enkhuizen. Het betreft het ophalen van deelnemers van ons nieuwe atelier in Enkhuizen. Er is een personen bus aanwezig en deze is aangepast aan de RIVM regels met een plastic scherm. Heeft u een paar uurtjes in de week over en lijkt u het leuk om mensen op te halen van en/of te brengen naar hun dagbesteding? Neem dan even contact met ons!
-Een chauffeur voor cliënten vervoer in onze personenbus en het ophalen en wegbrengen van spulletjes voor onze kringloopwinkel. De bus is aangepast aan de Corona maatregelen met een plastic scherm. Dagdeel en tijd in overleg.
-Voor de zaterdag ochtend of middag zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om te helpen in onze kringloopwinkel met het prijzen en uit sorteren van ingebrachte spulletjes.
-Heb jij ervaring met en plezier in tuinieren? Voor onze fraaie stadstuin zoeken we een vrijwilliger om 1x per 2 weken de tuin te onderhouden. Dagdeel en tijd in overleg.
– Een vrijwilliger met ervaring in het repareren en opknappen van fietsen.


Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger mee te helpen in onze organisatie? Ken of ben jij de juiste persoon? Neem dan even contact met ons op via de mail: info@baanbrekerenkhuizen.nl of telefoon: 0228 317416