Bij de Baanbreker wordt op bijna alle projecten en activiteiten ondersteunend gewerkt door vrijwilligers. De persoonlijke drijfveren en aanleiding om vrijwilligers werk te gaan doen is voor een ieder verschillend. Maar over één ding is iedereen het eens: het is een zinvolle en zingevende activiteit! Ben jij op zoek naar leuk en gezellig vrijwilligerswerk? De Baanbreker heeft op dit moment de volgende vrijwilliger vacatures:

-Momenteel zijn we op zoek naar een aantal chauffeurs voor personenvervoer Hoorn-Enkhuizen. Het betreft het ophalen van deelnemers van ons nieuwe atelier in Enkhuizen. Er is een personen bus aanwezig. Heeft u een paar uurtjes in de week over en lijkt u het leuk om mensen op te halen van en/of te brengen naar hun dagbesteding? Neem dan even contact met ons!
-Een chauffeur voor cliënten vervoer in onze personenbus en het ophalen en wegbrengen van spulletjes voor onze kringloopwinkel. Dagdeel en tijd in overleg.
-Voor de zaterdag ochtend of middag zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om te helpen in onze kringloopwinkel met het prijzen en uit sorteren van ingebrachte spulletjes.
Voor onze cadeauwinkel Puur & g!fts zijn we op zoek naar een vrijwilliger op de vrijdagmiddag. De Baanbreker Puur & g!fts is een super leuke cadeauwinkel met aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen. Cadeau- en interieurartikelen zijn het speerpunt van de winkel. Veel producten worden gemaakt binnen de dagbesteding van de Baanbreker.
– Een vrijwilliger met ervaring in het repareren en opknappen van fietsen.


Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger mee te helpen in onze organisatie? Ken of ben jij de juiste persoon? Neem dan even contact met ons op via de mail: info@baanbrekerenkhuizen.nl of telefoon: 0228 317416