Sportproeverij

Algemeen - Geplaatst op 10 augustus
Naar overzicht

Op vrijdag 11 november wordt er in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen een Sportproeverij georganiseerd. De Baanbreker, Leviaan, de Huiskamer van Enkhuizen en Team Sportservice West-Friesland vinden het belangrijk dat ook de kwetsbare doelgroep plezier beleeft aan sporten en in beweging komt.

Deelnemers kunnen tijdens de Sportproeverij kennis maken met diverse sporten en vormen van bewegen en (her)ontdekken wat sport met hen doet. We weten allemaal dat sporten goed is voor een gezond lichaam. Daarnaast is bewegen ook goed voor een fitte geest. Er zijn verschillende aanbieders aanwezig om korte clinics te verzorgen en hun sport- en beweegaanbod te presenteren. Het sporten gebeurt in kleine groepjes en onder begeleiding. Tijdens de dag zijn er ook ervaringsdeskundigen aanwezig om uitleg te geven over de rol van sporten in hun herstel.

Aanmelden om deel te nemen aan de Sportproeverij kan via email: d.vandokkum@baanbrekerenkhuizen.nl abielsma@huiskamervanenkhuizen.nl | n.vink@leviaan.nl. Of bij begeleiding op een locatie van De Baanbreker, De Huiskamer van Enkhuizen of Leviaan.

Adres: Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2, 1601 GG Enkhuizen
Tijd: van 10.30-13.00 uur.