Start handwerkgroep “de Juffies” in Hoorn

Algemeen - Geplaatst op 8 juni
Naar overzicht

Donderdag 14 juni aanstaande is de aftrap van handwerkgroep ‘de Juffies’ op onze locatie in Hoorn. Van 14.00 – 15.00 uur is de introductie van deze gezellige vrijwilligers groep en een kennismaking met koffie en thee.

De handwerkgroep zal wekelijks bij elkaar komen op donderdagochtend van 10.00-12.00 uur op het Dampten 16 in Hoorn. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen maar heb je je nog niet aangemeld, of wil je graag meer informatie? Dan ben je 14 juni van harte welkom op de introductiemiddag om 14.00 uur!

Huislabel “de Juffies” van De Baanbreker maakt handgemaakte artikelen die verkocht worden ten bate van de organisatie. De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Ook wordt er dagopvang en individuele begeleiding geboden aan verschillende doelgroepen, waaronder ook een dak en thuislozen project. De verkoop opbrengsten van de handwerk artikelen worden ingezet voor de activiteiten van het dak en thuislozen project.

Er wordt gewerkt aan de hand van eigentijdse voorbeelden met een aantrekkelijke stijl. Hierdoor ontstaan goed verkoopbare producten die uniek zijn. Wegens het grote succes van deze groep is de Baanbreker op zoek naar handwerksters die creatief en handwerkvaardig zijn. De producten die nodig zijn om het artikel te maken worden door de Baanbreker geleverd, met het voorbeeld maakt de vrijwilligster het product bij ons op de donderdagochtend of zelf thuis af.

Er is keuze uit verschillende technieken, borduurwerken, kussens naaien, haken( knuffels, kussens, poppenkleren, pannenlappen, beddensprei ect.), breien( shawls, babykleding, kussens, kleding ect.), het bekleden van poppenwagentjes, wiegjes, het versieren van spiegels, kleine producten van hout bewerken, punniken ,Lampenkappen versieren etc.

Ben je creatief en heb je zin om een bijdrage te leveren aan handwerkgroep “de Juffies’ dan hebben wij leuk vrijwilligerswerk voor u. Naast thuiswerken is het mogelijk om op donderdag ochtend van 10.00- 12.00 uur in de Baanbreker aan het Dampten 16 in Hoorn gezellig met elkaar te handwerken.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Lisa Ursem : 06-81305187, of per email: l.ursem@baanbrekerenkhuizen.nl meer informatie over de Baanbreker kunt u vinden op www.baanbrekerenkhuizen.nl