Vacature kringloopwinkel

Algemeen - Geplaatst op 21 januari
Naar overzicht

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan?

Stichting de Baanbreker zoekt een begeleider voor de kringloopwinkel op zaterdag voor 8u 1x per 2 weken.

De Baanbreker in het kort: wij zijn een leerwerkbedrijf in het centrum van Enkhuizen en bieden dagbesteding, zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking, kwetsbaarheid of psychiatrische achtergrond. Onze kleinschalige organisatie is gericht op kwaliteit en service, waarbij onze cliënten centraal staan. We bieden een uitgebreid dagbesteding programma aan cliënten uit West-Friesland. Zo hebben we een houtwerkplaats, kunst atelier, keramiek werkplaats, kringloopwinkel, cadeauwinkel, diverse creatieve groepen, kookgroepen, muziek en nog veel meer. Wij houden van korte lijnen en vinden een snelle start van zorg belangrijk. Wij denken in mogelijkheden, zijn flexibel en initiatiefrijk.

Waar ga je werken?  In onze gezellige kringloopwinkel wordt gewerkt door deelnemers op basis van dagbesteding en vrijwilligers die zich bezig houden met het uitzoeken van de ingebrachte spulletjes, de winkel aanvullen, de koffiehoek bemannen, de winkel netjes houden en de kassa draaien. Voor de deelnemers is er een scala aan mogelijkheden in de winkel om aan mee te werken en te leren.

Jouw werkdag!  Je werkt de zaterdagen in de oneven weken en kunt eventueel aanvullend in de organisatie invaluren maken. Je start de zaterdag met het voorbereiden voor het openen van de winkel en de werkzaamheden die cliënten kunnen uitvoeren. Tussen 10.00 en 17.00 uur is de winkel geopend en begeleid je cliënten: je laat hen werkervaring opdoen en ondersteund waar nodig. We werken met groepen van ongeveer 2 a 3 cliënten per dagdeel. Je bent op deze dag het aanspreekpunt in de winkel voor de deelnemers, vrijwilligers en klanten. Je wordt hierbij geholpen door een stagiaire.

Wie ben jij? We zoeken iemand met een (bijna) afgeronde MBO-opleiding gericht op de gezondheidszorg of werkervaring in de zorg met een kwetsbare doelgroep. Je bent zelfstandig en hebt een klantgerichte instelling en werkwijze. De volgende competenties zijn van toepassing: communicatief, initiatiefrijk, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, zelfstandig, daadkrachtig.

Enthousiast! Toch nog vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debbie van Dokkum of Fiona Voorn : 0228-317416 , email adres: info@baanbrekerenkhuizen.nl  Kijk voor algemene informatie op de website www.baanbrekerenkhuizen.nl

Spreekt deze vacature je aan en ben je per april beschikbaar? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren! Je kunt je sollicitatiebrief mailen naar info@baanbrekerenkhuizen.nl De sluitingsdatum is 1 maart 2022. Echter, zodra de juiste kandidaat zich gemeld heeft sluiten we de vacature.