Wintermarkt geslaagd

Algemeen - Geplaatst op 31 oktober
Naar overzicht

De Baanbreker Wintermarkt die woensdag jl. heeft plaatsgevonden was zeer geslaagd. Er vonden diverse activiteiten plaats voor kinderen en er waren vele blije snoetjes te zien. Er zijn mooie prijzen uitgereikt bij de loterij en aan de winnaars van de kleurplaatwedstrijd.

Voor het eerst organiseerde De Baanbreker een wintermarkt. Op de locatie aan de Harpstraat waren leuke activiteiten georganiseerd en bij de winkels kon er volop Sint en Kerst geshopt worden. Op de bovenverdieping van het activiteitencentrum was het een waar kinderparadijs! Er was een knutselworkshop, er werd geschminkt en Karin’s Verkleedpret toverde de kinderen om in prinsen en prinsessen, piraten of goede fee. In de tuin werden pannenkoekjes gebakken en er was warme chocolademelk. Ook kon je op de foto met de Baanbreker Beer en grabbelen in de grabbeljurk!

De winnaars van de kleurplaatwedstrijd zijn bekend gemaakt. De prijswinnaars waren Djenna (3 jaar), Hikaru (4 jaar) en Jasmijn (8 jaar), alle drie uit Enkhuizen, en Alysha (8 jaar) uit Hoogkarspel. Dankzij de middenstand van Enkhuizen zijn er mooie prijzen uitgereikt bij de loterij. De hoofdprijzen:  een seizoen abonnement van Sprookjeswonderland en de bon van Dubbel en Dwars, zijn zeer dankbaar in ontvangst genomen. Ook de cliënten van De Baanbreker hebben genoten van de gezelligheid. Zij hebben zich samen met de vrijwilligers en medewerkers ingezet voor alle extra activiteiten. Al met al een zeer geslaagde dag. De Baanbreker bedankt alle bezoekers, de middenstand van Enkhuizen en natuurlijk iedereen die heeft meegeholpen op de dag zelf.