Seizoen programma

Naast de wekelijkse activiteiten heeft de Baanbreker ook een seizoen programma met wisselende activiteiten.

Losse activiteiten bij De Baanbreker zijn elke keer weer anders en gebonden aan het seizoen. De komende periode staan er de volgende activiteiten op het seizoen programma.

 

Op woensdag 30 november van 13.30 – 15.30 uur is het Sinterklaasmiddag bij de Baanbreker! Sint komt op bezoek voor een gezellig samen zijn. Er wordt een dobbelspel gespeeld en niemand gaat met lege handen naar huis! De toegang is gratis.

Op donderdag 8 december organiseert de Baanbreker een gezellige Kerstmarkt! In onze kringloopwinkel en de binnentuin achter de winkel zijn tal van leuke dingen te doen en te zien: een modeshow met feestkleding, winkelen in Kerst sfeer, een grabbelton, muziek, een loterij en nog veel meer…… En natuurlijk zijn er deze middag allerlei heerlijkheden zoals warme chocolademelk, geroosterde marshmallows en erwtensoep! De toegang is gratis.

Op woensdagmiddag 14 december is er een creatieve Kerstworkshop. Onder begeleiding gaat iedereen iets moois maken in Kerstsfeer, natuurlijk vergezeld van een hapje en een drankje. Kosten voor deelname zijn: € 5,-

Op donderdag 22 december is er een heerlijk uitgebreid Kerstdiner bij de Baanbreker. Er is een Kerstmenu samengesteld en er zal muzikale omlijsting zijn. Kosten voor deelname zijn: € 5,-

Op 25 december (1e Kerstdag) is er een inloop bij de Baanbreker van 12.00 – 14.00 uur. Er staat dan koffie en thee klaar met iets lekkers. De toegang is gratis.

 

AANMELDEN voor één of meer activiteiten kan via de email info@baanbrekerenkhuizen.nl of telefoon 0228 317416