Bij de Baanbreker wordt op bijna alle projecten en activiteiten ondersteunend gewerkt door vrijwilligers. De persoonlijke drijfveren en aanleiding om vrijwilligers werk te gaan doen is voor een ieder verschillend. Maar over één ding is iedereen het eens: het is een zinvolle en zingevende activiteit! Ben jij op zoek naar leuk en gezellig vrijwilligerswerk? De Baanbreker heeft op dit moment de volgende vrijwilliger vacatures:

-Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de kringloopwinkel als chauffeur, het betreft het ophalen van spullen voor de kringloopwinkel. +/- 4 uur per week, dag en tijd in overleg.
-Voor onze kringloopwinkel zijn we op zoek naar een vrijwilliger (+/- één dagdeel p.wk.) met verstand van antiek en/of design. Regelmatig krijgen we spulletjes ingebracht waarvan de waarde onderzocht en bepaald moet worden. Lijkt het u leuk om ons ongeveer 4 uur per week daarbij te helpen?
-Momenteel zijn we op zoek naar een aantal chauffeurs voor personenvervoer regio Hoorn-Enkhuizen. Het betreft het ophalen van deelnemers van dagbesteding. Er is een personen bus aanwezig. Heeft u een paar uurtjes in de week over en lijkt u het leuk om mensen op te halen van en/of te brengen naar hun dagbesteding? Neem dan even contact met ons op!
-Een kok om samen met onze deelnemers te koken op dinsdag en/ of donderdag. Je doet samen boodschappen en bereid een gezonde maaltijd in onze grote keuken aan de Harpstraat in Enkhuizen. Vervolgens eet je ook gezellig mee met de groep. Van 15.30 – 19.00 uur.
-Voor de zaterdag ochtend of middag zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om te helpen in onze kringloopwinkel met het prijzen en uit sorteren van ingebrachte spulletjes.
Voor onze cadeauwinkel Puur & g!fts zijn we op zoek naar een vrijwilliger op de vrijdagmiddag of zaterdagmiddag om de week. De Baanbreker Puur & g!fts is een super leuke cadeauwinkel met aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen. Cadeau- en interieurartikelen zijn het speerpunt van de winkel. Veel producten worden gemaakt binnen de dagbesteding van de Baanbreker.
– Een vrijwilliger met ervaring in het repareren en opknappen van fietsen.


Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger mee te helpen in onze organisatie? Ken of ben jij de juiste persoon? Neem dan even contact met ons op via de mail: info@baanbrekerenkhuizen.nl of telefoon: 0228 317416