Gezocht: enthousiaste textiel- en handwerksters voor “de Juffies”

Algemeen - Geplaatst op 25 augustus
Naar overzicht

De Baanbreker heeft een eigen huislabel “de Juffies” van handgemaakte artikelen die verkocht worden ten bate van de eigen organisatie. De Baanbreker is een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking. Ook wordt er dagopvang en individuele begeleiding geboden aan verschillende doelgroepen, waaronder ook een dak en thuislozen project. De verkoop opbrengsten van deze artikelen worden ingezet voor de activiteiten van het dak en thuislozen project.

Er wordt gewerkt aan de hand van eigentijdse voorbeelden met een aantrekkelijke stijl. Hierdoor ontstaan goed verkoopbare producten die uniek zijn. Wegens het grote succes van deze groep is de Baanbreker op zoek naar handwerksters die creatief en handwerkvaardig zijn. De producten die nodig zijn om het artikel te maken worden door de Baanbreker geleverd, met het voorbeeld maakt de vrijwilligster het product bij ons of zelf thuis af.

Er is keus uit verschillende technieken zoals borduurwerken, kussens naaien, haken( knuffels, kussens, poppenkleren, pannenlappen, beddensprei ect.), breien (shawls, babykleding, kussens, kleding ect.), het bekleden van poppenwagentjes of wiegjes, het versieren van spiegels, kleine producten van hout bewerken, punniken, lampenkappen versieren etc.

Bent u creatief en heeft u zin om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van de Baanbreker dan hebben wij leuk werk voor u. Naast het thuiswerken is het ook mogelijk om op donderdag ochtend van 11.00- 13.00 uur in de Baanbreker met elkaar te handwerken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Anne Marie van Dekken : 0228-317416, of per email: a.m.vandekken@baanbrekerenkhuizen.nl