ProjectIcon_kringloopwinkelKringloopwinkel

De kringloopwinkel is een van de leer/werkbedrijven van de Baanbreker. De winkel biedt zowel de deelnemers als klanten een inspirerende omgeving.

De benaming kringloopwinkel is eigenlijk te beperkt, naast het segment tweedehands artikelen vinden hier ook de meubels uit onze meubelwerkplaats en eigentijdse vintage artikelen hun plekje. Ingebrachte 2e hands meubels worden in onze werkplaats gerestaureerd en/of van een compleet nieuw uiterlijk voorzien. Verschillende stijlen en trends worden per seizoen afgewisseld. Zo vind u bij ons unieke interieurartikelen die nergens anders te koop zijn, voor zeer vriendelijke prijzen. Van brocante tot modern en van klassiek tot vintage. Dat geeft ’t Zoldertje een leuke en moderne sfeer die uniek is in de omgeving van Noord-Holland.

We besteden veel aandacht aan de inrichting van de winkel. Er zijn allerlei  sfeerhoekjes gecreëerd om inspiratie op te doen. Regelmatig veranderen wij het interieur en de styling van de winkel. Het loont dan ook de moeite waard om regelmatig even een kijkje te komen nemen. Liefhebbers van brocante, vintage, retro kunnen hier naar hartenlust shoppen. Er is altijd wel iets nieuws, bijzonders, of gezelligs te beleven in ’t Zoldertje.

In de kringloopwinkel wordt gewerkt door deelnemers op basis van dagbesteding en vrijwilligers die zich bezig houden met het uitzoeken van de ingebrachte spulletjes, de winkel aanvullen, de koffiehoek bemannen, de winkel netjes houden en de kassa draaien. Voor geïnteresseerde deelnemers is er een scala aan mogelijkheden bij ’t Zoldertje om aan mee te werken en te leren. 

In de winkel is ook een gezellige koffiehoek. Er wordt verse koffie geserveerd met eigen gebakken cake of koek. U wordt geholpen door onze enthousiaste deelnemers en vrijwilligers.

Het assortiment bestaat uit: huishoudelijke artikelen, serviesgoed, glaswerk, kleding, schoenen, speelgoed, spellen, boeken, platen, cd’s , dvd’s, meubels, elektrische apparatuur, snuisterijen, opgeknapte meubels en lifestyle producten.

 

marktplaats