ProjectIcon_KunstkitschCadeauwinkel Puur & g!fts

Puur & g!fts is de cadeauwinkel van stichting De Baanbreker en een leuke leerwerkplek. Deze bijzonder mooie winkel heeft aandacht voor duurzaamheid, hergebruik en sociaal ondernemen. In onze winkel wordt gewerkt door deelnemers van dagbesteding. Hierdoor hebben zij een leuke werkplek, staan midden in de maatschappij en verkopen de leukste cadeautjes!

Onze makers zijn trots op de handgemaakte producten en laten je graag zien hoe zij de producten maken. Bij Puur & g!fts werken wij met onze handen én ons hart. Ook op andere afdelingen van de Baanbreker wordt er in de dagbesteding gewerkt aan het maken van nieuwe artikelen voor de winkel. Zoals de productiegroep, houtwerkplaats en het keramiek atelier. Deze afdelingen zijn steeds druk bezig om items voor de winkel te maken en zich daar verder in te ontwikkelen. De nadruk ligt daarbij op duurzaamheid en hergebruik. Zo zijn er borrelplanken gemaakt van een oude kast en worden bijvoorbeeld oude vloerdelen gebruikt om nieuwe decoratie artikelen van te maken. En je ziet door wie het gemaakt is omdat de naam van de maker erbij staat. De kwaliteit is hoogwaardig, onze deelnemers maken prachtige en kwalitatief goede producten.

Daarnaast verkopen wij producten van andere dagbestedingslocaties en sociale ondernemingen. Bijvoorbeeld artikelen gemaakt door mensen met een chronische ziekte of pijn, mensen met downsyndroom, mensen met een ggz achtergrond enz.

De gezellige en inspirerende winkelruimte nodigt uit om rond te neuzen. Je raakt gewoon niet uitgekeken! Op zoek naar een leuk kraamcadeau, verjaarscadeau of iets bijzonders voor een meester of juf? Het is allemaal te vinden in het ruime en betaalbare assortiment van onze leuke en mooie winkel!