Dagbesteding locaties weer geopend!

Algemeen - Geplaatst op 24 juni
Naar overzicht

We zijn weer open!
Onze dagbestedingsgroepen zijn weer opgestart. In aangepaste vorm, maar gelukkig beschikt de Baanbreker over voldoende ruimte om iedereen op 1,5 m afstand van elkaar te kunnen verwelkomen weer deel te nemen aan de dagbesteding.

Wat enorm fijn dat we weer open konden gaan met de dagbesteding en de winkels. En alhoewel het natuurlijk voor iedereen nog eventjes wennen is met de nieuwe indeling en maatregelen zien we alleen maar blije gezichten!

Allerlei aanpassingen
In de winkels en de dagbesteding ruimtes zijn maatregelingen getroffen conform de RIVM richtlijnen betreffende hygiëne, afstand houden en maximum aantal bezoekers. Achter de schermen is er hard gewerkt aan deze metamorfose door medewerkers en vrijwilligers van de Baanbreker.

Zo is ook het keramiekatelier in aangepaste vorm weer opgestart. De indeling van de ruimte is veranderd, zodat er nu op ruime afstand van elkaar gewerkt kan worden. En wat worden er weer een prachtige dingen gemaakt door de deelnemers van ons keramiek atelier onder begeleiding van Susan en Juul!

Het atelier van de Baanbreker in Hoorn is ook helemaal aangepast aan de corona maatregelen. Er is nu voldoende plek gecreëerd om per dagdeel 5 mensen op ruime afstand van elkaar te kunnen laten werken.