Gezellige wintermarkt 26 oktober

Algemeen - Geplaatst op 10 oktober
Naar overzicht

Op 26 oktober 2016 van 14.00 tot 17.00 uur organiseert De Baanbreker een sfeervolle wintermarkt. De hele organisatie is in winterse sferen en de leukste Sint en kerst artikelen zijn vanaf dan in de winkels te koop. De gehele middag zijn er activiteiten voor de kinderen en er zijn leuke prijzen te winnen. Met de opbrengsten van de markt steunt u De Baanbreker en helpt u de organisatie om de projecten voor mensen met een beperking voort te kunnen zetten.

De wintermarkt is voor jong en oud leuk om te bezoeken en er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen geschminkt worden en zich verkleden in een outfit van Karin’s Verkleedpret. Er is een grabbeljurk en een fotohoek in kerstsfeer, voor een familiefoto met de Baanbreker Beer. Deze foto’s kunnen achteraf besteld worden als kerstkaarten. Er zal een loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een seizoenabonnement voor 4 personen van Sprookjeswonderland. De tweede prijs is een cadeaubon van Dubbel & Dwars, daarnaast zijn er nog veel meer leuke prijzen te winnen. Voor de kinderen is er een kleurplaatwedstrijd uitgezet. De kleurplaten om mee te doen zijn af te halen bij De Baanbreker en te downloaden van onze website. De kleurplaten kunnen voor 22 oktober bij De Baanbreker ingeleverd worden en voor iedereen die inlevert is er wat lekkers. De prijsuitreiking van de kleurwedstrijd vindt plaats op de wintermarkt.

Tijdens de wintermarkt vindt u unieke handgemaakte Sint en kerstartikelen in de winkels van de organisatie. Zoals de knuffels van huislabel De Juffies waaronder de Pieten-knuffels en de houten kerstbomen vanuit De Meubelwerkplaats. Bij Kunst- en kitschwinkel Onopgemerkte Schatten vindt u de leukste cadeautjes: keramieken vogeltjes, kunstwerken maar ook vintage artikelen en serviesgoed. Bij Kringloopwinkel ’t Zoldertje vindt u speelgoed voor zachte prijsjes en winter- en feestkleding van goede kwaliteit. Deze kleding zal op de wintermarkt geshowd worden door vrijwilligers en deelnemers. De markt loopt via de winkels en beeldentuin door de hele organisatie. Boven in het activiteitencentrum kunt u meedoen aan een workshop sneeuwpopjes maken. Ook zijn er natuurlijk lekkernijen, hapjes, warme chocomel en een heleboel gezelligheid. Komt allen op woensdag 26 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur.

De Baanbreker | Harpstraat 3-5 | 1601 GN Enkhuizen | 0228-317416

Kringloopwinkel ’t Zoldertje | Harpstraat 3-5 | 1601 GN Enkhuizen | 0228-319048

Onopgemerkte Schatten, Kunst en Kitsch | Venedie 6 | 1601 HB Enkhuizen | 0228-324574