Kerstpakkettenactie 2023

Algemeen - Geplaatst op 15 december
Naar overzicht

De Baanbreker Kerstpakketten actie

Ieder jaar heeft De Baanbreker een kerstpakkettenactie voor mensen die leven onder het bestaansminimum. Juist dit jaar is dat extra belangrijk, er zijn er steeds meer mensen die niet of nauwelijks rond kunnen komen. Het is voor hen dan ook vaak extra moeilijk de dure decembermaand door te komen, laat staan iets extra’s voor de kerstdagen te kopen. Deze mensen helpt De Baanbreker d.m.v. de kerstpakkettenactie op een fijne manier de feestdagen door.

Heeft u een kerstpakket gekregen, die u eigenlijk niet nodig heeft? Doneer dan uw kerstpakket bij De Baanbreker. Wij zorgen dat het terecht komt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken, voor wie een kerstpakket het verschil kan maken. Niet alleen kant en klare kerstpakketten kunnen afgegeven worden, ook donaties van voedings- en levensmiddelen worden erg gewaardeerd. De kerstpakketten worden op maat samengesteld door de Baanbreker uit gedoneerde kerstpakketten en levensmiddelen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met gezinsgrootte en leeftijd van kinderen.

Aanmelden:
Mensen die in aanmerking komen kunnen zich zelf  aanmelden voor een kerstpakket. De actie is alleen voor mensen woonachtig in de SED gemeente. Aanmelden kan vanaf 11 december via telefoonnummer 0228-317416 (De Baanbreker). Bellen kan alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag)  van 10.00 – 16.00 uur.

Ook een steentje bijdragen? Wanneer u wilt helpen deze actie succesvol te maken, kunt u uw donatie/ spullen inbrengen op een van de onderstaande adressen. Wilt u de actie delen in uw eigen netwerk? Of kunt u iets anders voor ons betekenen? Laat het dan vooral weten. Wij zijn u ontzettend dankbaar.

Doneren in Enkhuizen :

De Baanbreker, Harpstraat 3-5, 1601GN Enkhuizen, tel: 0228-317416

Openingstijden: ma t/m za 10 – 17 uur

Doneren in Grootebroek :

Fam. Voorn, Gemaal 60, 1613AP  Grootebroek

Inlevertijden van ma t/m vrij 17 – 19 uur

Doneren in Andijk :

Fam. Grupstra, Knokkel 90, 1619AX Andijk

Inlevertijden:  ma t/m vrij 17 – 19 uur

De Baanbreker, Harpstraat 3-5, 1601GN Enkhuizen, tel: 0228-317416 Openingstijden: ma t/m za 10 – 17 uur