Let’s get social

Algemeen - Geplaatst op 3 augustus
Naar overzicht

Let’s get social!

Eind september start een nieuwe cursus voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar: Let’s get social. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en gemotiveerd om jezelf beter te leren kennen en het onderwerp vriendschap onder de loep te nemen? Geef je dan op voor de training ‘Let’s get social’.

Deze cursus over vriendschap wordt georganiseerd door de Baanbreker en De Hoofdzaak. In deze gratis cursus van 8 bijeenkomsten op de woensdagen gaan we aan de slag met alle onderwerpen die met vriendschap te maken hebben. Je leert jezelf beter kennen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en leert hoe je een groep vrienden om je heen kunt bouwen. Dit ga je doen met een leuke groep leeftijdsgenoten, die net als jij gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Je deelt je eigen ervaringen en leert zo van elkaar. De groep wordt begeleid door enthousiaste ervaringsdeskundigen, die als geen ander weten hoe moeilijk het kan zijn om vriendschappen te sluiten, maar hebben geleerd dat dit zeker voor iedereen mogelijk is.

Je gaat onderzoeken bij jezelf wat vriendschap betekent voor jou. Wat jij belangrijk vindt, wat jouw verwachtingen zijn, wat jouw behoeftes zijn en die van anderen. Ook komt het thema grenzen naar voren en een stukje geweldloos communiceren. Bij de 1e bijeenkomst gaat er gekookt worden onder leiding van een ervaren chef kok.

Als je enthousiast bent en je wilt je opgeven, neem dan contact op via de email hieronder. En je kunt natuurlijk ook even een mail sturen als je eerst wat meer informatie wilt. k.spijkerman@rcodehoofdzaak.org