Mooi door mij

Concept Store - Geplaatst op 24 juni
Naar overzicht

Mooi door mij. Nieuw bij onze conceptstore

Er zijn hele leuke, mooie, hippe, nieuwe (cadeau) artikelen te koop bij onze conceptstore van het label ‘Mooi door mij’. Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke stichting die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een kwetsbaarheid.

Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves en cadeau artikelen met een a-merkstatus. Geen anonieme perfectie uit een massafabriek, hier heeft een mens aan gewerkt. Nederlandse ontwerpers hebben design artikelen ontwikkeld, met als voorwaarde dat die met eenvoudige handelingen te produceren zijn.

De makers van Mooi door mij hebben een (verstandelijke) beperking. Van duurzame materialen als klei en papier worden producten gemaakt waar je de hand van de maker in ziet. Dat werk voor de Mooi door mij collectie, geeft de makers een eigen rol in de maatschappij. Het biedt een persoonlijke uitdaging en zicht op de toekomst.

De Baanbreker concepstore, Venedie 6 in Enkhuizen
is momenteel op wo-do-vr van 10.00 – 17.00 geopend